Koncept

Hos Vinderup bilcenter ApS sikrer vi jer en nem og fleksibel billeje, uden nogle skjulte omkostninger. Når du lejer en bil hos os så du er sikret kvalitetsbiler til en lav lejepris og på gode betingelser.

Du kan valge mellem 1 dag lej , 1 uge elle 1 månedes leje. Det er også mulighed til minilease. Ved 1 dags leje koster fra 200dkk og er uden kørselsbegrænsning, 1 uge er fra 750dkk det er 800 kilometer inkluderet i pris, 1 måned koster fra 1800dkk og 1200 kilometer inkluderet i pris. Det er mulighed tilkøbe 500 kilometer ekstra for 650dkk. 

Når du bestiller en bil,skal du betale et depositum på 1200dkk.Depositum vil blive tilbagebetalt 30 dage efter endt lejeperiode på den oplyste MobilePay nummer. En reservation kan frit afbestilles indtil 7 dage inden starten på lejeperioden. Der vil dog blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 150 kr.
Afbestillinger pr. e-mail er ikke gældende. Afbestilling skal ske pr. telefon direkte til Vinderup bilcenter ApS, senest 7 dage før starten på en lejeperiode. Afbestillingen er dog først gyldig, når Lejer har modtaget en skriftlig bekræftelse herom.
Ved senere eller helt manglende afbestilling vil lejer blive afkrævet et gebyr svarende til depositum.

Alle biler har lovpligtig ansvarsforsikring.Selv risiko er 5000dkk. Lejeren betaler for reparationen af den lejede bil i tilfælde af skade på bilen.

Bilen kan retuneres når som helst og uden for vores åbningstider.

Har I spørgsmål velkommen til at kontakte os på vinderupbilcenteraps@gmail.com eller pr telefon 26352984